Lajm

Mbani lotët, pa djalin pas 11 vitesh/ Si të ka mami o shpirt, pIas vaji pas përgjigjes së djalit

Ka qenë den oncimi i nënës së tij, e cila ka njoftuar stafin e emisionit se djali i saj është larguar në drejtim të paditur nga banesa e të atit. 17-vjeçari vjen nga një familje me dy prindër të divorcuar. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…