Lajm

Kam flet me shefin e burrit tim kur ai e dërgonte atë në Itali me punë!

Përshëndetje,dua të tregoj edhe unë historinë time,jo për tu hapur apo për të pastruar ndërgjegjen,por për të ditur më shumë reagimet tuaja.Kisha goxha kohë që njihesha me Erin pronarin 30 vjeçar të burrit tim. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive