Lajm

Ide e çmendur e Bankës Qendrore, 200 euro në muaj për çdo qytetar…

Kete ide e ka dhene Ben Bernanke,guvernator i F.R. që ka rikthyer iden nga Milton Friedman, që konsiderohet edhe si babai i teorisë monetare dhe që ka marrë edhe çmimin Nobel për Ekonominë.//.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…