Lajm

Habit biznesmeni shqiptar që bën s*ks me burra: Nuk më pëlqejnë ata të Përputhen, pjeshkërojnë aty….

Elton Ilirjani është shumë i për folur në media dhe rrjete sociale pas daljeve të tij me make-up dhe taka dhe deklaratës se është “g ay”.“Djemtë në “Për’puthen” sillen si femra, vetëm pjeshkërojnë. Flasin si të ishin femra. Janë bërë tëgjithë njësoj, presin vetullën njësoj” thotë Ilirjani.shty,pe reklam,en dhe shiko video.n