Lajm

Gjin ekologu i ‘pa besë’ zbu lohet të jenë baba i 17 fëmijëve, por dy shohet për shumë më tepër…!

.Praktikanti tani i ndjerë përdori spe rmatoz oidet e tij gjatë inseminimit artificial mbi gratë që menduan se po përdorin dhur ues anonimë, tha spitali……Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…