Lajm

Gazetarja shqiptare: Do largohen nga ekrani se më shumë fitojnë ato që nxjerrin p*….. në ekran sesa ne që punojmë!

Dhe unë vetë personalisht nuk dua të jem një pjeshkë ekrani që unë dalë para dhe luaj rolin e velinës. Kështu që më mirë mendoj që shkëputem për një periudhë të gjatë kohë ose dhe përgjithmonë se sa të bëj një rol që nuk më përshtatet aspak. Dhe pse në dukje duket si e tillë (qesh).”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet