Lajm

Dyshja filmohen duke kryer marrë.dhënie inti.me në mes të avionit

Një ngjarje e pazakontë është filmuar nga pasagjerët e një avioni teksa një burrë dhe një grua janë filmuar duke kryer mar rëdhënie in time. Mediat e huaja raportojnë se një 41 vjeçar dhe një grua 43 vjeçare sapo ishin takuar në aeroportin e Moskës para se të hipnin në avion ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: