Lajm

Arsyeja e rrallë për di.vorc: Gruaja ankohet nga burri: Natën ai më…(VIDEO)

.Edhe pse i ka kërkuar që të shkojë tek mjeku dhe të vizitohet pse kur është duke fjetur bër.tet me të madhe dhe e gjuan atë, burri nuk ka pranuar .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…