Lajm

Ajla nga Kosova kërkon burr për aventura.. Kontakto në:

Besarta nga Kosova kërkon burr për aventura.. Kontakto në:Përshëndetje ,jam Besarta dhe dua një burrë që do të më plotson të gjitha kënaqesit seksuale ,nuk ka rëndësi mosha por të jetë i fortë dhe të mos dorëzohet sepse jam e djegur për mardhënie ka kohë që skam bërë .. Ata që duan mardhënie me mua le të më kontaktojn në numrin … sh typ hapsir en me posht per për numrin e Besartës.