Lajm

VOGËLUSHl vallëzon me nënën e tij në dasmë, të ftuarit mbesin pa fjalë

VOGËLUSHl vallëzon me nënën e tij në dasmë, të ftuarit mbesin pa fjalë

Vallëzimi është njëra prej mundësive, që përveç se i ndihmon fëmijëve që energjinë e tepërt fizike ta kanalizojnë në diçka të mirë – i’u ndihmon edhe të jenë mirë fizikisht..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…