Lajm

Vajza Nga Gjermania Ka Një Kërkesë Të Veçantë: B,urrin E Dua Qe,Fli Dhe Ta Ketë…

Vajza Nga Gjermania Ka Një Kërkesë Të Veçantë: B,urrin E Dua Qe,Fli Dhe Ta Ketë…

Jam 39-vjeçarja dhe kam qenë dy herë e martuar, por jam ndarë sepse nuk jemi përshtatur, por edhe ata nuk ishin të aftë që unë të mbetem me barrë,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet numri dhe te dhenat tjera …