Lajm

Vajza Ja “Dr,Idh” Te Pa,Smet Në Emision Live ,Djaloshi Nuk Mund Të D,Urojë…

Vajza Ja “Dr,Idh” Te Pa,Smet Në Emision Live ,Djaloshi Nuk Mund Të D,Urojë…

Ajo e provokon aq shume sa qe djaloshi nuk mund te rrezistoje sa qe don dhe ta largoje por ajo me te vertet me levizjet e saj cmendi te gjithe te pranishmit……Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…