Lajm

Va.rferi e tejskajshme! Njihuni me fshatin shqiptar ku nuk ka arritur akoma makina

Va.rferi e tejskajshme! Njihuni me fshatin shqiptar ku nuk ka arritur akoma makina

Kohët kanë ndryshuar në shumë fshatra në Shqipëri, por në këtë fshat koha ka mbetur në vend numëro, si në kohën e mbretit Zog, në kom.unizëm e demokraci..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…