Lajm

Shqiptari Nga Gjermania Po Kërkon 500 Punëtor Baushtell, 3500 Rroga Fillestare

Shqiptari Nga Gjermania Po Kërkon 500 Punëtor Baushtell, 3500 Rroga Fillestare

E gjitha ajo qfar duhet te beni eshte te plotsoni formularin me poshte dhe te dergoni ne numrin qe ju lem me poshte aplikimi vlen deri ne fund te vitit ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqett lista aplikimit…