Lajm

Shqiptarët janë të bekuar! Myslimanë dhe të krishterë ngjiten në Kishën e Laçit: Feja nuk ka dallim

Shqiptarët janë të bekuar! Myslimanë dhe të krishterë ngjiten në Kishën e Laçit: Feja nuk ka dallim

Edhe pse jemi ne kohe p andemie numri i besimtareve është larte. Pelegrinët ne kishën e “Shën Ndout” vijnë nga i gjithë vendi dhe pa dallime fetare, të krishterë apo myslimanë//.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…