Lajm

“Prèj 20 e 28 marsit do prísni sùrprízën e lèkëve…”/ Shènjat që prèt sùksèsí

“Prèj 20 e 28 marsit do prísni sùrprízën e lèkëve…”/ Shènjat që prèt sùksèsí

Ndònjëhèrë jeta e jonë është plòt me ùlje dhe ngrítjè dhe ne jèmi gjíthnjë dùke shprèsuar se në të tashmen, por edhe në të árdhmen do të jèmi me shumë fat..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…