Lajm

Mediat greke: “Zgjerimi me Shqipërinë, është një mesazh për Turqinë”

Mediat greke: “Zgjerimi me Shqipërinë, është një mesazh për Turqinë”

“në të gjitha drejtimet Turqisë, e cila vijon me veprimet e saj prov0kuese edhe pas Samitit të dhjetorit, duke zbatuar Dekretin Presidencial”..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…