Lajm

Kur E She K,Etë Thua Me Vete Ahhh Sikur Te Isha, Por Ne Fund Te Vi,Deos Thua “Te Lutem Zot, Faleminderit Qe N,Uk Isha Unë”

Kur E She K,Etë Thua Me Vete Ahhh Sikur Te Isha, Por Ne Fund Te Vi,Deos Thua “Te Lutem Zot, Faleminderit Qe N,Uk Isha Unë”

Faleminderit Qe N,uk Isha Unë”Kur e she thua vet mevete te isha une,por ne fund te videos thua shyqyr qe nuk isha une,Kur ta shikoni videon në fillim edhe ju do të dëshironit të ishit .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…