Lajm

‘Kam mungesë s*ksi në g jak’, ja Kristina që kërkon me padurim një djalë..!!

‘Kam mungesë s*ksi në g jak’, ja Kristina që kërkon me padurim një djalë..!!

Një 28 vjeç.are ka telefonuar në ‘Aldo Morning Show’ nga ku kërkoi të njihej më një djalë.Kristina nga Tirana me pro.fesion par.ukiere tha se do dikë që ta p uthë dhe pohoi se ka mungesë të the ksuar seksi në gjak..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…