Lajm

Jam e martuar jasht, dhe kam një djal 2 vjet tash nuk po mundem të duroj burrin saher që…!!

Jam e martuar jasht, dhe kam një djal 2 vjet tash nuk po mundem të duroj burrin saher që…!!

Jam e martuar jasht, dhe kam nje djal 2 vjet tash nuk po mundem te duroj burrin saher qe flet.Problemi eshte se nuk po mundem te duroj burrin saher qe flet me prek,.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…