Lajm

I Tregon Vendin Gazetarit Që I Tha Shqiptarët Janë Kokëfortë, Aktori Turk I Martuar Me Almeda Abazin: Jo Fare S’janë Edhe Unë Jam Shqiptar

I Tregon Vendin Gazetarit Që I Tha Shqiptarët Janë Kokëfortë, Aktori Turk I Martuar Me Almeda Abazin: Jo Fare S’janë Edhe Unë Jam Shqiptar

Ai mori shembull një rast kur Almedës të gjithë i thonin se i shkon shumë një veshje, ndërsa ajo nuk e pëlqente aspak dhe askush nuk e bindi dot ta vishte..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…