Lajm

Deshen Te B,Ejn Spe,Ktakel Ne Emision Por I Derdhet Uji Ne I Sh,Ihet I Gjith.. Kengetares

Deshen Te B,Ejn Spe,Ktakel Ne Emision Por I Derdhet Uji Ne I Sh,Ihet I Gjith.. Kengetares

Ajo u shfaq mjaft seksi me pamjen e saj dhe moderatori ja dha nje detyrë “challenge” ku të pasmet e saj ishin ne fokus .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…