Lajm

Antonela flliq Ledianen dhe i hidhet sipër Mevlanit dhe e puth: Sa të shkoka buza ime aty

Antonela flliq Ledianen dhe i hidhet sipër Mevlanit dhe e puth: Sa të shkoka buza ime aty

Lediana tha se ka ende gjëra pa sqaruar, ndërsa opinionisti Arjan Konomi e pyeti nëse i ka rënë interesi për Mevlanin, pas tërheqjes së Antonelës..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…