Lajm

Ajo i thotë se ka ngelur shta.tzënë, reag imi i të dashurit del nga par.ashikimi (VIDEO)

Ajo i thotë se ka ngelur shta.tzënë, reag imi i të dashurit del nga par.ashikimi (VIDEO)

Me keto fjale i eshte drejtuar te dashurit kjo vajze, e cila ka zgjedhur ta fri.kesoje paksa ate, me nje genj eshter te bardhe ….…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…