Lajm

Rrëfimi/ Dy motrat mjeke shqiptare në Gjermani: Rroga e parë ishte shumë e lart, nuk dinim ku ta shpenzonim

Aurora dhe Elona Meta janë dy motra mjeke në Gjermani, të cilat kanë themeluar edhe Federatën e Mjekëve Shqiptarë në Evropë. Gjatë një emisioni në një tv në Shqipëri, dy motrat treguan për rrugëtimin e tyre në Gjermani/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet