Lajm

LAJMI FUNDIT: Kjo Është Gjendja E Cimës

Pas gjendjes së rëndë me infektimin me koronavirus, për aktorin u kërkuan mbi 50 antitrupa, nga vullnetarët e grupeve të gjakut A pozitiv dhe negativ, të cilët e kanë kaluar virusin. Ishte e bija e tij dhe këngëtarja e njohur Adelina Thaçi, e cila kërkojë nga vullnetarët për dhurimin e plazmës, e cila pas pak orësh u siguruar.