Lajm

LAJM l MlR! Italia kërkon punëtorë, kerkon 30 850 emigrantë, ja si te perfitoni tani nga korona

Italia nis zbatimin e një dekreti të ri për pranimin e emigrantëve në kuadër të planit për të punësuar qytetarë nga vende jo anëtare të Bashkimit Europian mes të cilëve dhe Shqipëria. Dekreti/ Italia hap dyert për punë në 2019, shanse për shqiptarët | Qeveria Conte ka aprovuar një program tra nzitor për pranimin e të huajve për punësim. Nga ora /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet