Lajm

Historia p.rekëse e babait që h.umbi 8 djem dhe ka vetëm një vajzë

Prindërit për fëmijët bëjnë gjithçka duke i plotësuar çdo dëshirë të tyren. Niko është një baba që ka hu.mbur tetë djem dhe e vetmja që i ka mbij.etuar është vajza, të cilës s’ia ka thënë kurrë fjalën “Jo”. Por pesë vite më parë ka ndodhur diçka, që solli këtë baba në rubrikën “Ka një mesazh për ty” në emsionin “E Diela Shqiptare”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet