Lajm

E Fundit/ Lajm i mirë për pensionistët dhe ata që marrin pagë sociaale

Ministria e Financave përmes një njoftimi bën të ditur se sot ka bërë ekzekutimin e pagesave për muajin gusht të skemave sociaale dhe pensioneve. Për nder të festës së Kurban Bajramit, ekzekutimi i pagesave është bërë disa ditë më herët nga ekz’ekutimi i rregullt./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet