Lajm

A po Ndahen GOLD AG Nga Ermira me se mir tregon Kjo FOTO

Ai është kundërshtuar nga Rudina Magjistari duke i thënë se ajo është mjaft e madhe për të vendosur për gjërat e saj dhe nuk mund ta urdhërojë që të bëjë atë që ai dëshiron. Reperi shprehet se e do fort dhe për këtë arsye ia ka /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet