Lajm

30-vjeçarja çudit s’ka lënë gjë pa futur në fytyrë dhe mollëza: S’do ndaloj do vazhdoj akoma jam dashuruar

Një modele e vetëk rijuar në rrjetin Instagram, e famshme për mollëzat më të mëdha në botë, pretendon se ato janë ende të vogla dhe shton se nuk mban mend sa ope racione ka kry er.30 vjeçarja Anastasia Pokreshchuk, nga Kiev, në Ukrainë, bëri mbushjet e para të fytyrës kur ishte 26 vjeçe dhe prej atëhere nuk i ndaluar inj eksionet. Ajo thotë se ka/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet