Lajm

Zbulohet gropa gjigante në Turqi, shkencëtarët vërtetojnë bindjet për herë të parë në histori

Studiuesit besojnë se kanë zbuluar provën e parë në histori, që tregon se një person mund të ketë mbetur vik timë e rënies së një meteori. Mendohet se miliona meteorë g odasin çdo ditë atmosferën, por shumë pak prej tyre mund të arrijnë deri në Tokë.

Që prej vitit 1988, NASA ka zbuluar 822 objekte qiellore, mjaft të mëdha, të cilat pas shpërthimit në atmosferë mund të shk aktonin rënien e mbeturinave të meteorëve në planetin tonë / Tejkalo linkun e meposhtem dhe pas pak sek hapet artikulli plote