Lajm

WOOW Publikohet Video E Cila I Ndau Bleron Me Teutën, Blero:”Më Tradhëtoi Me Shokun Tim”

Blero rrëfen historinë plote se si ka ndodhur rasti qe ata i dhëne fund martesës. Sishte hera e pare me duket qe me kishte tradhtuar se kisha degjuar edhe me heret nga te tjeter kur thonin ky i tutet grujes dhe e rrespekton gruan. Ai rrëfen se përderisa ishin në pushime në Ulqin në një klub nate , Teuta u largua nga unë duke thënë se do të shkoj në WC ket fore me pate then edhe shume her shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.

Blero rrëfen historinë plote se si ka ndodhur rasti qe ata i dhëne fund martesës. Sishte hera e pare me duket qe me kishte tradhtuar se kisha degjuar edhe me heret nga te tjeter kur thonin ky i tutet grujes dhe e rrespekton gruan. Ai rrëfen se përderisa ishin në pushime në Ulqin në një klub nate , Teuta u largua nga unë duke thënë se do të shkoj në WC ket fore me pate then edhe shume her shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.