Lajm

Vjehrra Ime Kishe Ditlindjen Une Ne Torte I Qita Domostos Per Arsyje…

Vjehrra ime kishe ditlindjen une ne torte i qita domostos per arsyje…Kam dy vite e martuar me burrin tim dhe marredheniet tona s’jane te mira dhe unë kisha dyshime se ne kete ndikonte vjehrra ime.Nje dite vjehrra e kishte ditelindjen dhe keshtu une pergatita dy torte njeren per vjehrren ku i hudha domosots e tjetren per familjaret e tjer ne menyre qe mos te verehejE thirra vjehrren ajo erdhi i thashë të vinte brenda se duhet të pajtohesim, i ofrova një pije dhe torten brenda se ciles kisha hedhur domosots ndiqeni rrefimin e gruas shtipe hapsiren relamuese mepishte dhe do te habiteni se cfare thote kjo grua. Shtyp ne rek lame dhe lexo storjen e plote.

Vjehrra ime kishe ditlindjen une ne torte i qita domostos per arsyje…Kam dy vite e martuar me burrin tim dhe marredheniet tona s’jane te mira dhe unë kisha dyshime se ne kete ndikonte vjehrra ime.Nje dite vjehrra e kishte ditelindjen dhe keshtu une pergatita dy torte njeren per vjehrren ku i hudha domosots e tjetren per familjaret e tjer ne menyre qe mos te verehejE thirra vjehrren ajo erdhi i thashë të vinte brenda se duhet të pajtohesim, i ofrova një pije dhe torten brenda se ciles kisha hedhur domosots ndiqeni rrefimin e gruas shtipe hapsiren relamuese mepishte dhe do te habiteni se cfare thote kjo grua. Shtyp ne rek lame dhe lexo storjen e plote.