Lajm

Une Po Iki Në Gjermani, Shes BMW X5 Per 8000 Euro Kesh! (Video)

Edhe shtepine jam duke e shitur, nje are gjithashtu e kam ne shitje. Nese nuk mund ta blesh ti, shperndaje kete lajm shtype rekl,am dhe shiko videon.

Edhe shtepine jam duke e shitur, nje are gjithashtu e kam ne shitje. Nese nuk mund ta blesh ti, shperndaje kete lajm shtype rekl,am dhe shiko videon.

Edhe shtepine jam duke e shitur, nje are gjithashtu e kam ne shitje. Nese nuk mund ta blesh ti, shperndaje kete lajm shtype rekl,am dhe shiko videon.

URGJENT!!! Po iki në Gjermani, shes BMW X5 per 5000 Euro kesh, vetem 5000! Kush don me ble per menjehere t’i numeroje 5000 Euro se me duhen urgjentisht, sepse dua te iki ne Gjermani.