Lajm

U Dha Dy Fëmijëve Për Të Ngrënë, Por I Mori Jet Ën Me Një Gabim Që E Bëjmë Të Gjithë Çdo Ditë

Një nënë është bërë shkakëtare për humbjen e fëmijëve të saj.Ajo i ka mar jetën fëmijët e saj pa vetëdije duke u dhënë mëngjesin.Të ditur janë bërë vetëm emrat e fëmijëve Agustin dhe Maria.Nëna e tyre u kishte dhënë mëngjesin fëmijëve para se të shkonin në shkollë.Por pas dy orësh nënën e marrin në telefon për…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis…Shiko pamjet ekskluzive shtype rek1amen dhe ndiq videon vetem per juve

Një nënë është bërë shkakëtare për humbjen e fëmijëve të saj.Ajo i ka mar jetën fëmijët e saj pa vetëdije duke u dhënë mëngjesin.Të ditur janë bërë vetëm emrat e fëmijëve Agustin dhe Maria.Nëna e tyre u kishte dhënë mëngjesin fëmijëve para se të shkonin në shkollë.Por pas dy orësh nënën e marrin në telefon për…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis…Shiko pamjet ekskluzive shtype rek1amen dhe ndiq videon vetem per juve

Një nënë është bërë shkakëtare për humbjen e fëmijëve të saj.Ajo i ka mar jetën fëmijët e saj pa vetëdije duke u dhënë mëngjesin.Të ditur janë bërë vetëm emrat e fëmijëve Agustin dhe Maria.Nëna e tyre u kishte dhënë mëngjesin fëmijëve para se të shkonin në shkollë.Por pas dy orësh nënën e marrin në telefon për…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis…Shiko pamjet ekskluzive shtype rek1amen dhe ndiq videon vetem per juve