Lajm

Sot U Bera Nene Pas 10 Viteve Martes .Jam Nene E Pes Femijve, Kush Me Uron I Dhent Zoti Ate Qe I Mungon ..

Sot u bera nene pas 10 viteve martes .Jam nene e pes femijve, Kush me uron i dhent Zoti ate qe i mungon .. Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpresa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene e 5 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Sot u bera nene pas 10 viteve martes .Jam nene e pes femijve, Kush me uron i dhent Zoti ate qe i mungon .. Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpresa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene e 5 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn