Lajm

“Plaku 80 Vjeçarë Po Kërkon Nuse, Prezantuesja I’a Sjellë Tri Modele, Ja Cilën E Zgjodhi Ai”

E mbani mend Pajon, i cili kërkonte të gjentte një grua? Këtë herë në studion e programit “Dua të të bëj të luumtur” kishte ardhur një mik i tij, Xha Sulo, që kërkonte një grua për të kaluar pjesën tjetër të jetës.
Sulo, kishte lindur në qytetin e Përmetit, dhe fatk.eqësisht jeta nuk i kishte shkuar siç ai kishte dëshiruar.…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis

E mbani mend Pajon, i cili kërkonte të gjentte një grua? Këtë herë në studion e programit “Dua të të bëj të luumtur” kishte ardhur një mik i tij, Xha Sulo, që kërkonte një grua për të kaluar pjesën tjetër të jetës.
Sulo, kishte lindur në qytetin e Përmetit, dhe fatk.eqësisht jeta nuk i kishte shkuar siç ai kishte dëshiruar.…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis

E mbani mend Pajon, i cili kërkonte të gjentte një grua? Këtë herë në studion e programit “Dua të të bëj të luumtur” kishte ardhur një mik i tij, Xha Sulo, që kërkonte një grua për të kaluar pjesën tjetër të jetës.
Sulo, kishte lindur në qytetin e Përmetit, dhe fatk.eqësisht jeta nuk i kishte shkuar siç ai kishte dëshiruar.…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis