Lajm

Nuk “Kursehet ” Aspak Deputetja Bukuroshe E Kosovës: Mbaj Veten, Nuk E Ndryshoj Dot Faktin Se Jam Femër Tërheqëse

Nuk “Kursehet ” Aspak Deputetja Bukuroshe E Kosovës: Mbaj Veten, Nuk E Ndryshoj Dot Faktin Se Jam Femër Tërheqëse
Deputetja shqiptaro-boshnjake e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje e konsideruar si një ndër politikanet më seksi të trojeve shqiptare, ndërsa ka dhënë një intervistë për DW, është pyetur edhe pamjen e saj dhe komentet që merr.Ajo ka thënë se nuk e ndryshon dot faktin se është një femër tërheqëse dhe që e mban veten. Duda tha se është nënë e tre fëmijëve dhe ndjehet mirë me veten e saj.Lidhur me komentet që bëjnë në rrjetet sociale për pamjen e saj, Duda tha se i mirëkupton ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Nuk “Kursehet ” Aspak Deputetja Bukuroshe E Kosovës: Mbaj Veten, Nuk E Ndryshoj Dot Faktin Se Jam Femër Tërheqëse
Deputetja shqiptaro-boshnjake e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje e konsideruar si një ndër politikanet më seksi të trojeve shqiptare, ndërsa ka dhënë një intervistë për DW, është pyetur edhe pamjen e saj dhe komentet që merr.Ajo ka thënë se nuk e ndryshon dot faktin se është një femër tërheqëse dhe që e mban veten. Duda tha se është nënë e tre fëmijëve dhe ndjehet mirë me veten e saj.Lidhur me komentet që bëjnë në rrjetet sociale për pamjen e saj, Duda tha se i mirëkupton ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Nuk “Kursehet ” Aspak Deputetja Bukuroshe E Kosovës: Mbaj Veten, Nuk E Ndryshoj Dot Faktin Se Jam Femër Tërheqëse
Deputetja shqiptaro-boshnjake e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje e konsideruar si një ndër politikanet më seksi të trojeve shqiptare, ndërsa ka dhënë një intervistë për DW, është pyetur edhe pamjen e saj dhe komentet që merr.Ajo ka thënë se nuk e ndryshon dot faktin se është një femër tërheqëse dhe që e mban veten. Duda tha se është nënë e tre fëmijëve dhe ndjehet mirë me veten e saj.Lidhur me komentet që bëjnë në rrjetet sociale për pamjen e saj, Duda tha se i mirëkupton ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: