Lajm

Në Çeçeni Shfaqet Skena Se Si Festohet Një Dasëm Me Tradita Kombëtare (VIDEO)

Një martesë tradicionale çeçene zhvillohet në disa faza, me festime të ndara në shtëpitë e nuses dhe dhëndrit, pasuar nga një vallëzim për nusen. Fotografja Valery Sharifulin ndoqi një ditë të çiftit në kryeqytetin çeçen, Grozny. Shikoni pamjet më poshtë ↓↓ Ju sjellim videon rreth ketij postimi qe do te shfaqet pak me poshte … Shiko/jeni dhe shper.dajeni me te tjeret ..

Një martesë tradicionale çeçene zhvillohet në disa faza, me festime të ndara në shtëpitë e nuses dhe dhëndrit, pasuar nga një vallëzim për nusen. Fotografja Valery Sharifulin ndoqi një ditë të çiftit në kryeqytetin çeçen, Grozny. Shikoni pamjet më poshtë ↓↓ Ju sjellim videon rreth ketij postimi qe do te shfaqet pak me poshte … Shiko/jeni dhe shper.dajeni me te tjeret ..