Lajm

MJERIM! Serbi martohet me Shqiptaren, ja si e kallin në dasëm atmosferën

MJERIM! Serbi martohet me Shqiptaren, ja si e kallin në dasëm atmosferën
Tashmë nuk janë të rralla rastet kur vajzat shqiptare martohen për një serb, shkruan Botapress.Në një video të postuar nga b92 shihet se si familja serbe bën dasëm pasi merr nusen shqiptare ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

MJERIM! Serbi martohet me Shqiptaren, ja si e kallin në dasëm atmosferën
Tashmë nuk janë të rralla rastet kur vajzat shqiptare martohen për një serb, shkruan Botapress.Në një video të postuar nga b92 shihet se si familja serbe bën dasëm pasi merr nusen shqiptare ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: