Lajm

Miss Serbia Tërbon Të Vetët: U Mërzitët Që Jeni Izoluar Nga Virusi? Kosovarët Kanë 20 Vite Që Nuk Udhëtojnë Dot…

Edhe pasi u linçua nga mediat serbe, pas gjesteve në mbështetje të Kosovës, Missi serb Irina Jovanka nuk ndalet!Në postimin e radhës në rrjete sociale, Irina ka vendosur të risjellë në vëmendje vuajtjet e kosovarëve, dhe t’i japë një shembull njerëzve që mërziten që nuk mund të udhëtojnë dot në këto momente, që pandemia e koronavirusit ka gjunjëzuar botën.“Nëse keni problem se nuk mund të udhëtoni dot, atëherë pyesni njerëz nga Kosova.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Edhe pasi u linçua nga mediat serbe, pas gjesteve në mbështetje të Kosovës, Missi serb Irina Jovanka nuk ndalet!Në postimin e radhës në rrjete sociale, Irina ka vendosur të risjellë në vëmendje vuajtjet e kosovarëve, dhe t’i japë një shembull njerëzve që mërziten që nuk mund të udhëtojnë dot në këto momente, që pandemia e koronavirusit ka gjunjëzuar botën.“Nëse keni problem se nuk mund të udhëtoni dot, atëherë pyesni njerëz nga Kosova.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: