Lajm

Me Martuan me msitni, nuk me interesonte nëse burri ishte i bukur apo jo endërroja vetëm ta kishte…

Përshëndetje e dashur redaksi, po ju shkruaj një pjesë te historisë time por qe ju lutem te mbetet anonime letra sepse nuk dua qe te kem probleme me familjen time, apo edhe me dikën tjetër.Unë gjithmonë kam ëndërruar qe burri te jete i fort ne shtrat.“Kam ëndërruar qe burri te këtë veglën e madhe, sepse kështu e mendoja qysh nga mosha 15 vjeçare, nuk e mendoja bukurin edhe pse me martuan me msit”“Fal zotit qe burri është i mire ne shtrat dhe vegla e ti është e magjishme, dhe për këtë e falënderoj msitin qe me gjeti burrin”.Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet dhe ndiqni ato..

Përshëndetje e dashur redaksi, po ju shkruaj një pjesë te historisë time por qe ju lutem te mbetet anonime letra sepse nuk dua qe te kem probleme me familjen time, apo edhe me dikën tjetër.Unë gjithmonë kam ëndërruar qe burri te jete i fort ne shtrat.“Kam ëndërruar qe burri te këtë veglën e madhe, sepse kështu e mendoja qysh nga mosha 15 vjeçare, nuk e mendoja bukurin edhe pse me martuan me msit”“Fal zotit qe burri është i mire ne shtrat dhe vegla e ti është e magjishme, dhe për këtë e falënderoj msitin qe me gjeti burrin”.Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet dhe ndiqni ato..