Lajm

Lajm i madh sa erdhi nga Gjermani: Ja kur do të hiqen vizat për Kosovën! URIMEE! URIME

Raportuesi për Kosovën në Bashkimin Europian, Peter Beyer, tha se liberalizimi i vizave për Kosovën mund të ndodhë vitin tjetër.Ai tha se Gjermania e përkrah këtë proces.Ne e mbështesim procesin e liberalizimit të vizave për Kosovës dhe them se heqja e vizave mund të ndodhë tjetrin vit”.Për këtë çështje ka folur edhe deputeti tjetër gjerman që tha se Kosova ka plotësuar kushtet për liberalizim, por JA Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Raportuesi për Kosovën në Bashkimin Europian, Peter Beyer, tha se liberalizimi i vizave për Kosovën mund të ndodhë vitin tjetër.Ai tha se Gjermania e përkrah këtë proces.Ne e mbështesim procesin e liberalizimit të vizave për Kosovës dhe them se heqja e vizave mund të ndodhë tjetrin vit”.Për këtë çështje ka folur edhe deputeti tjetër gjerman që tha se Kosova ka plotësuar kushtet për liberalizim, por JA Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Raportuesi për Kosovën në Bashkimin Europian, Peter Beyer, tha se liberalizimi i vizave për Kosovën mund të ndodhë vitin tjetër.Ai tha se Gjermania e përkrah këtë proces.Ne e mbështesim procesin e liberalizimit të vizave për Kosovës dhe them se heqja e vizave mund të ndodhë tjetrin vit”.Për këtë çështje ka folur edhe deputeti tjetër gjerman që tha se Kosova ka plotësuar kushtet për liberalizim, por JA Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…