Lajm

L TREGOl Të Dashurës Së Zemrës Se Jetonte Në Rrugë, REAGlMl I Vajzës E Ia Pa FjaIë

Protagonisti i një video që u bë shumë shpejt viraIe në YouTube bëri një eksperiment shoqëror me partneren e tij për të njohur reagimin e saj që do të kishte nëse do mësonte se i dashuri saj fIinte në rrugë.I riu i thotë të dashurës të njohë familjen e tij; megjithatë, ai përfundoi duke e çuar atë në vendin e supozuar ku kalonte netët, mes disa kartonëve dhe pa bukë.Por, cili ishte reagimi i vajzës?JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Protagonisti i një video që u bë shumë shpejt viraIe në YouTube bëri një eksperiment shoqëror me partneren e tij për të njohur reagimin e saj që do të kishte nëse do mësonte se i dashuri saj fIinte në rrugë.I riu i thotë të dashurës të njohë familjen e tij; megjithatë, ai përfundoi duke e çuar atë në vendin e supozuar ku kalonte netët, mes disa kartonëve dhe pa bukë.Por, cili ishte reagimi i vajzës?JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: