Lajm

Ky Pëllumb U Shit Për 1.25 Milion Euro, Arsyeja Është E Pabesueshme

Një pëllumb u shit sot me shumën e 1.25 milion eurove pasi pronari i tij e kishte trajnuar që të dergonte mesazhe.Pellumbi u stërvit në Belgjikë dhe e ka emrin Armando.Pronari i tij Zoel Fershut theu rekordin pasi pëllumbi më i shtrenjtë i shitur, ishte 3 vite më parë me shumën e 1 milion eurove.Identiteti i blerësit nuk është bërë i ditur.Sipas mediave belge, me shumë mundësi …..Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Një pëllumb u shit sot me shumën e 1.25 milion eurove pasi pronari i tij e kishte trajnuar që të dergonte mesazhe.Pellumbi u stërvit në Belgjikë dhe e ka emrin Armando.Pronari i tij Zoel Fershut theu rekordin pasi pëllumbi më i shtrenjtë i shitur, ishte 3 vite më parë me shumën e 1 milion eurove.Identiteti i blerësit nuk është bërë i ditur.Sipas mediave belge, me shumë mundësi …..Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Një pëllumb u shit sot me shumën e 1.25 milion eurove pasi pronari i tij e kishte trajnuar që të dergonte mesazhe.Pellumbi u stërvit në Belgjikë dhe e ka emrin Armando.Pronari i tij Zoel Fershut theu rekordin pasi pëllumbi më i shtrenjtë i shitur, ishte 3 vite më parë me shumën e 1 milion eurove.Identiteti i blerësit nuk është bërë i ditur.Sipas mediave belge, me shumë mundësi …..Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..