Lajm

Keni Ende Nokia 3310, Kompania Kërkon Tia Riktheni, Ja Sa Ju ShpërbIen

Nëse keni ende një telefon “Nokia3310” apo një playstation të vjetër në shtëpi mund të mërrni deri në 2mije euro.Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojerat e famshme, tani vlen në ankand të paktën 700 euro. Por nuk mbaron këtu.Kush ka akoma GameCube, e krijuar nga Nintendo në vitet 90 tani vlerësohet 1500euro, shtypeni posht videon, dhe shikoni,detajet.

Nëse keni ende një telefon “Nokia3310” apo një playstation të vjetër në shtëpi mund të mërrni deri në 2mije euro.Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojerat e famshme, tani vlen në ankand të paktën 700 euro. Por nuk mbaron këtu.Kush ka akoma GameCube, e krijuar nga Nintendo në vitet 90 tani vlerësohet 1500euro, shtypeni posht videon, dhe shikoni,detajet.

Nëse keni ende një telefon “Nokia3310” apo një playstation të vjetër në shtëpi mund të mërrni deri në 2mije euro.Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojerat e famshme, tani vlen në ankand të paktën 700 euro. Por nuk mbaron këtu.Kush ka akoma GameCube, e krijuar nga Nintendo në vitet 90 tani vlerësohet 1500euro, shtypeni posht videon, dhe shikoni,detajet.