Lajm

JETOl 25 vite në shpeIIë, çfarë bëri aty është e MAHNlTSHME (VIDEO)

Ra Paulette, vendosi që të izoIohet në një shpellë nëntokësore në këtë shkretëtirë për 25 vite rresht.

Ai ka kaluar 25 vite duke e bërë këtë punë vetëm nën shoqërinë e qenit të tij. Kur e pyetën se a është një njeri i fiksuar pas gërmimit në shpella, ai tha: “A është një fëmijë i fiksuar të luajë?”.

Ai thotë se kur e dashuron atë çfarë e bën, atëherë do të kesh dëshirë ta bësh gjatë gjithë kohës. Qëllimi i tij është që përmes projekteve mjedisore t’i frymëzojë njerëzit dhe t’i hapë ata emocionaIisht.

Në videon e shfaqur më poshtë, ju do të shikoni atë teksa e tregon historinë e tij dhe do të përjetoni një ‘turne’ virtual në shpellën e tij.