Lajm

Gjeti qesen me 135 mijë dollarë dhe e dorëzoi, ja si shpërblehet i riu

Jo kushdo do ta bënte por një adoleshent në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, është vlerësuar për ndershmërinë e tij pasi gjeti në tokë një qese me 135,000 dhe më pas e dorëzoi te autoritetet.

José Nuñez Romaniz, 19 vjeç, kontaktoi menjëherë numrin e emergjencës që pa te një automat i bankës Ëells Fargo në Neë Mexico, pasi kishte gjetur qesen me para të harruar pranë tij.

“Në mendjen time nisa të mendoj për prindërit, veçanërisht për nënën, çfarë do të bëja nëse shkoja në shtëpi me ato para dhe nëse niste skandali. Besoj se bëra gjënë e duhur dhe e di se familja ime është krenare”, tha adoleshenti amerikan