Lajm

E rralle,burri me 13 gra, të gjitha shtatzënë në të njejtën kohë!

Ky është njeriu që është i martuar me 13 bashkëshorte dhe të gjithë janë shtatzënë në të njëjtën kohë dhe të njëjtin muaj!

Por, sikur kjo të mos ishte e mjaftueshme, të gjitha gratë janë të lumtur që janë bashkëshortet e tij dhe jetojnë së bashku si një familje e lumtur!

Të gjitha gratë janë jashtëzakonisht të lumtura për shtatzëninë e tyre dhe ato përshtaten me njëri-tjetrin mjaft mirë,

Kjo është krejtësisht ligjore në vendin e tyre, por ky është padyshim njeriu i parë që i ka të gjitha bashkëshortet e tij shtatzënë menjëherë.